miércoles, 26 de noviembre de 2014

Ferit greu en caure d´una escala a Ripol

Va rebre un fort cop al cap i per això, un helicòpter medicalitzat del SEM el va evacuar fins al Trueta

25.11.2014 | 08:00
L´helicòpter medicalitzat que va evacuar la víctima al Trueta.
L´helicòpter medicalitzat que va evacuar la víctima al Trueta.
Ferit greu, així és com va acabar un home de 35 anys mentre treballava per arreglar una línia telefònica de Ripoll. L'home es va precipitar des d'una escala des d'una alçada d'uns quatre metres. Va rebre un fort cop al cap i per això, un helicòpter medicalitzat del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) el va evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu.
L'accident laboral va tenir lloc quan passaven pocs minuts de les onze del matí. En aquell moment, l'operari de telefonia es trobava enfilat en una escala i estava ?arreglant una línia que ?havia ?quedat malmesa a l'avinguda Comte Guifré. Per causes que es desconeixen, va precipitar-se d'uns quatre metres d'alçada.
Tot i el fort impacte, no va perdre el coneixement en cap moment i els metges del SEM el van evacuar cap al centre hospitalari. Al lloc dels fets, a banda del SEM també s'hi va desplaçar la Policia Local de Ripoll, que van auxiliar el treballador.
Es dóna el cas que l'home que va patir l'accident laboral estava solucionant una avaria a la zona del Pla de Sant Pere de Ripoll que s'havia produït després que cap a les sis del matí un camió ploma hagués trencat un dels pals telefònics en topar-hi. En aquest accident, no es va lamentar cap ferit.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2014/11/25/ferit-greu-caure-duna-escala/698675.html